Over mij | Melanie van der Hiele

Met mijn jarenlange ervaring in senior managementfuncties en veranderrollen binnen de publieke sector en mijn plezier in het begeleiden van dialogen, besloot ik Patān Mediation op te richten. Een mediationpraktijk gericht op arbeid en organisatie. Het is mijn missie dat u als onderdeel van een organisatie of bedrijf zo met conflicten omgaat dat het leidt tot groei en ontwikkeling. Dat u rust vindt in het aangaan van conflicten. Hoe spannend dat soms ook is. Ik begeleid u daar graag bij.

Een (dreigend) conflict kan zowel zakelijk als op uw persoonlijk leven een forse impact hebben. Soms zelfs ontwrichtend. Zeker wanneer u niet meer echt met elkaar in gesprek bent of de verhoudingen als ongelijkwaardig worden ervaren. U bent met elkaar in een patroon terechtgekomen waarin u niet meer open naar elkaar kunt luisteren en u zich vaak niet meer gehoord of begrepen voelt.

Ik help u graag om met elkaar een nieuw patroon van interactie te kiezen. In een rustige en vertrouwelijke setting met een ondersteunende gestructureerde aanpak. Vaak met het resultaat dat u elkaar weer kunt verstaan en tot een oplossing komt die voor u beiden goed voelt.

Mocht u liever individueel of als bedrijf inzicht krijgen in uw patronen los van mediation, dan kan dat via een een door mij begeleide individuele- of organisatieopstelling.